Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 23.3.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on Antti Heiskanen Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Antti kertoo uskon taipaleestaan ja siitä kuinka hän lopulta johdattui Kuopion Vapaaseurakuntaan, sekä mitä on ollut vaeltaa arjessa uskovaisena. On tärkeää, että jokainen meistä löytäisi oman seurakuntakodin, jossa saa hioutua Jeesuksen seuraajana, jakaa yhdessä elämää veljien ja sisarten kanssa. Todellinen yhteys Jeesuksen kautta on mahdollista tänä päivänäkin niinkuin alkuseurakunnan aikaankin. Se on kiinni meistä itsestämme. Tule rohkeasti tutustumaan Kuopion Vapaaseurakuntaan ja hioutumaan kanssamme, niin että Jeesus saa muotoa meissä ❤

Ohjelmassa kuullaan hengellistä musiikkia.

Siunattua alkavaa kevättä sinulle rakas kuulijamme!!!