Monthly Archives: helmikuu 2011

Ohjelma on lähetetty perjantaina 25.2. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa: Juha Tapio, Käy Herra meitä siunaamaan Kirka, Silta yli synkän virran Johanna Iivanainen, Kukaan ei nää mun sydäntä niin Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.2. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Reijo ja Tuomo juttelevat erilaisuudesta, vammaisuudesta ja uskosta. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.