Monthly Archives: toukokuu 2009

Ohjelma on lähetetty perjantaina 22.5. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin Mika Piiparisen Kosketa minua, Henki laulu Braxén-kuoron esittämänä. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.5. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Mervi Tulander, Reijo Jäntti ja Tuomo Burman. Kuopion Vapaaseurakunta täytti toukokuussa 2009 satavuotta. Reijo Jäntti haastattelee Marjatta Selkäinahoa Kuopion Vapaaseurakunnan historiasta ja pastori Tapio Annalaa seurakunnan nykyajasta. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.