Monthly Archives: tammikuu 2011

Ohjelma on lähetetty perjantaina 28.1. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa: Viktor Klimenko, Adagio Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.1. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Reijo Jäntti jututtaa Kuopion Vapaaseurakunnan työntekijöitä pastori Tapio Annalaa ja nuorisotyöntekijä Manuel Rautalahtea. Ohjelmassa keskustellaan seurakunnan viime vuoden tapahtumista ja kurkistetaan vuoteen 2011   Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.