Monthly Archives: maaliskuu 2011

Ohjelma on lähetetty perjantaina 25.3. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa: Asko Tynjälä, Niin alhaalla ei kukaan kulje Jaakko Löytty, Toisiamme siunaten Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.3. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman. Reijon ja Tuomon vieraana ovat Raili Jääskeläinen ja Hillevi Korhonen. Ohjelmassa keskustellaan Kuopion Vapaaseurakunnan diakoniatyöstä.  Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.