Monthly Archives: helmikuu 2009

Ohjelma on lähetetty perjantaina 27.2. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin Robirohin kappale Valon mä näen. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 27.2. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Mervi Tulander ja Tuomo Burman. Tuomon haastateltavan on Reijo Jäntti Intiasta. Jutellaan puhelimen välityksellä intialaisesta seurakuntaelämästä. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.