Monthly Archives: lokakuu 2012

Ohjelma on lähetetty perjantaina 26.10. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa: Tuomas-kvartetti, Silloin kun en itse jaksa Rainer Paulamäki ja Kuopion Vapaaseurakunnan kuoro, Niin vieraana Minna Pyysalo, Tahdon kiittää Herraa Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.10. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman. Reijon vieraana ohjelmassa on evankelista Milka Laaksonen. Keskustellaan Milka Laaksosen kanssa naisten päivästä. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia. Olehan kuulolla.

Ohjelma on lähetetty perjantaina 28.9. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:   Kuopio-HaTikva kuoro, Vaeltajan virsi Kuopio-HaTikva kuoro, Ihmeet ja merkit Kuopio-HaTikva kuoro, Valkeus kirkas Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.   Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.   Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.