Arkisto joulukuu 2006

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.12.2006 kuunneltavissa

Ohjelma on nyt tänään lähetetty Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan jokaiselle kuuntelijalle siunattua joulunaikaa ja tulevaa vuotta 2007.

Sivusto julkaistu 21.12.2006

Julkaisin tämän sivuston tänään Tuomon nimipäivänä. Toivon, että tästä on iloa todella monelle. Siunattua joulunaikaa ja tulevaa vuotta jokaiselle toivottaa Tuomo

Joulunsanoma

Joulunsanoma on kerrottu jouluevankeliumissa. Tässä voit kuunnella lukemani joulunsanoman. jouluevankeliumi kuultavana

Sivusto valmistuu hiljalleen

Tämä sivusto valmistuu hiljalleen, nytkin täältä voi löytää jotakin itselleen. Nuo äänitiedostot ovat sen verran suuria, että WordPress ei osaa niitä suoraan siirtää palvelimelle. Tästä syystä linkitys äänitiedostoihin on käsin tehty. Näyttäähän tuo kuitenkin toimivan.

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.11.2006

No, onhan tämä vähän menneen talven lumia, mutta siitä huolimatta laitan tämän jutun tänne. Kyseisessä ohjelmassa puhutaan seurakuntamusiikista. Ohjelmassa ovat Reijon haastateltavina Timo Huttunen, Arto Koistinen ja Voitto Aittola. Tämän ohjelman voi kuunnella mp3-muodossa oheisesta linkistä. Kuuntele

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.12.2006

Radio-ohjelma on onnistuneesti siirretty Radio Dein palvelimelle. Nyt vain odotetaan perjantaita, että miltä ohjelma kuulostaa radiosta kuultuna.

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.12.2006

Hyvää iltaa Kuopiosta lähetys on perjantaina 22.12. kello 19:00 Kuopion Vapaaseurakunnan toimittamana. Tällä kertaa puhutaan todellisesta joulusta. Äänitimme vuosi sitten kuulokuvan Pappa Panov. Kuulokuva on mukailtu Leo Tolstoin tekstin pohjalta. Tarina on todella mielenkiintoinen ja antaa ulottuvuuksia joulun sanoman ymmärtämiseen. Muistahan olla kuulolla, kun ohjelmamme tulee Radio Deistä.

Ohjelma ja toimittajat

Hyvää iltaa Kuopiosta on Radio Deissä lähetettävä alueellinen puolen tunnin ohjelma. Ohjelma lähetetään Radio Deistä perjantaisin kello 19:00. Hyvää iltaa Kuopiosta ohjelmasarjaa tuottavat eri seurakunnat Kuopiosta. Kerran kuussa vuoron saa Kuopion Vapaaseurakunta.

Reijo Jäntti ja Tuomo Burman ovat toimittaneet Kuopion Vapaaseurakunnan osalta tätä ohjelmaa helmikuusta 2004 lähtien. Olen ajatellut, että ohjelmistamme voisi kertoa nykyistä enemmän tietoa radionkuuntelijoille. Tämän sivuston tavoitteena on tämä. Samalla tarjotaan mahdollisuus palautteen ja ideoiden antamiseen toimittajille.

Tuomo Burman

Arkistot