Monthly Archives: maaliskuu 2009

Ohjelma on lähetetty perjantaina 27.3. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin Hän muutti kaiken, esittäjänä Tynjälät ja Kaikki saavat tulla, esittäjänä Kuusankosken kirkon nuorisokuoro. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 27.3. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Mervi Tulander ja Tuomo Burman. Tuomon haastateltavan ovat Manuel Rautalahti ja Leif Hagert. Keskustellaan maaliskuun alkupuolella olleesta Yksi ainoa elämä evankelioimistapahtumasta, jonka toteutti Kuopion Vapaaseurakunta. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.