Yleisiä tiedotuksia

Sivuston julkaisujärjestelmä päivitetty

Tämän sivuston julkaisujärjestelmä WordPress on päivitetty uuteen versioon 26.7.2010. Toivottavasti kaikki toimii ilman ongelmia.

WordPress julkaisualusta päivitetty

Tänään lauantaina 3.1.2009 päivitin WordPress-julkaisualustan uuteen versioon 2.7. On tämä hiukan erilainen kuin aikaisemmin, mutta toivottavasti kaikki toimii kunnolla.

Julkaisualusta päivitetty

Eilen päivittyi tämän sivuston WordPress julkaisualusta uuteen versioon. Samalla korjattiin tietoturvatasoa. Päivityksen toteutti todella mainiosti Arkimedia firmasta Mikko Virenius. Tutustu tarkemmin Arkimedian palveluihin sivustolta www.arkimedia.fi

Palvelimella ongelmia

Palvelin, jolla tämä radio-sivusto sijaitsee koki toimintahäiriön. Palvelin oli poissa käytöstä viime viikon. Nyt kuitenkin kaikki toimii.

www.avuksi.net toimii jälleen

www.avuksi.net oli jonkin aikaa sulkeutuneena, koska sivuston sijaintipalvelimelle vaihdettiin käyttöjärjestelmä. Toivottavasti homma toimii jatkossa nykyistä paremmin.

Sivusto julkaistu 21.12.2006

Julkaisin tämän sivuston tänään Tuomon nimipäivänä. Toivon, että tästä on iloa todella monelle. Siunattua joulunaikaa ja tulevaa vuotta jokaiselle toivottaa Tuomo

Sivusto valmistuu hiljalleen

Tämä sivusto valmistuu hiljalleen, nytkin täältä voi löytää jotakin itselleen. Nuo äänitiedostot ovat sen verran suuria, että WordPress ei osaa niitä suoraan siirtää palvelimelle. Tästä syystä linkitys äänitiedostoihin on käsin tehty. Näyttäähän tuo kuitenkin toimivan.

Arkistot