Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 23.2.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger.

14.2. oli ystävänpäivä, mikä nyt on aika lailla kaupallinen juhla, mutta ohjelmassamme keskustellaan ystävyyteen liittyen, mitä ystävyys merkitsee? Millaista ihmistä voi pitää ystävänä vai voiko kuka vain olla ystävä? Jeesus itse sanoo opetuslapsilleen:”Te olette minun ystäviäni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä. En sano enää teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee. Minä kutsun teitä ystäviksi, sillä olen ilmoittanut teille kaiken, mitä olen kuullut Isältäni.” Joh.15:14-15.

Ohjelmassa kuullaan ystävyyteen liittyvää musiikkia.

Siunattua aikaa sinulle rakas kuulijamme!!!