Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 27.10.2017 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on lähetystyön opiskelija Suvi Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Keskustellaan lähetystyöstä ja siitä miten Suvi itse henkilökohtaisesti sai lähetyskutsun sekä millaisia suunnitelmia hänellä kutsumukseensa liittyen on. Suvi kertoo myös näkemyksiään siitä mikä lähetystyössä ja toisaalta myös lähetystyöntekijänä on tärkeintä.

Jeesus itse antoi meille lähetyskäskyn: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.” Mark.16:15. Eli jokaiselle meille Jeesuksen seuraajalle on tämä tehtävä annettu. Hän itse johdattakoon meistä jokaisen juuri sille paikalle, jolla meidän tulee kirkastaa Hänen nimeään, on se sitten lähellä tai kaukana. Siinä tapauksessa, jos emme Häntä vielä henkilökohtaisesti tunne, avatkaamme sydämemme Hänelle. Kulkekaamme Hänen johdatuksessaan.

Ohjelmassa kuullaan lähetystyöhön liittyvää musiikkia.

Siunattua syksyä rakas kuulijamme, Herran väkevää johdatusta elämääsi.