Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.1.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Tällä kertaa Tuomo ja Terhi keskustelevat hengellisistä kirjoista. Hengelliset kirjat voivat puhutella meitä monella tapaa, esimerkiksi niiden sanoman, niiden tarinan tai jonkinlaisen omanlaisensa tarttumapinnan takia. Tuomo ja Terhi kertovat mitkä kirjat heille ovat jääneet tavalla tai toisella mieleen ja millaiset kirjat ylipäätänsä puhuttelevat. Kuulemme vähän myös heidän suhteestaan Raamattuun, tuohon elävän Sanan kirjaan, jossa on meille iankkaikkisen elämän lahja kerrottavana ja jossa me itse saamme olla osallisia.

Ohjelmassa kuullaan myös aiheeseen liittyvää musiikkia.

Toivotamme mielenkiintoisia kuunteluhetkiä!!! Siunausta ja rauhaa elämääsi, rakas kuulijamme!!!