Hyvää iltaa Kuopiosta 25.12.2015

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.12.2015 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Tuomo, Reijo ja Terhi kertovat omista itselle tärkeistä ja rakkaista joululauluista, joita ohjelmassa myös kuulemme. Toisiin voi liittyä mitä erilaisimpia muistoja, toiset taas saattavat puhutella meitä antamansa sanoman tähden. Toiset laulut taas tuovat esille joulun tärkeimmän sanoman: meille on syntynyt Vapahtaja, Jeesus Kristus. Hän kutsuu meitä seuraamaan itseään kokosydämisesti tänäkin päivänä. Hän on kuningasten Kuningas ja herrojen Herra.

Toivotamme aistikkaita kuunteluhetkiä, rauhallista Vapahtajamme Jeesuksen syntymäjuhlaa ja siunattua tulevaa vuotta 2016!

Kommentointi on suljettu.

Arkistot

Tämä sivu on ladattu 64897 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008

(c) Atk-palvelu Tuomo Burman 2015