Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.12.2014 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Vuoden viimeisessä ohjelmassa muistellaan mennyttä vuotta. Kuullaan ajatuksia ja pohdintoja siitä, millaisia asioita oli toimittajien elämässä ja toisaalta mitä Suomessa ja maailmallakin tapahtui. Monelta suunnalta on saatu kuulla, että ihmiset voivat jatkuvasti huonommin. Mielenterveysongelmat, päihteet, perheväkivalta ja taloudelliset ongelmat tuntuvat vain lisääntyvän. Vaikka maailma muuttuu, niin yksi on, joka pysyy muuttumattomana kaikessa ajassa. Hän on Jeesus Kristus. Tänä pimeänä aikana jokaiselle meille on varattuna toivon sanoma, joka kiteytyy näin joulun aikana Herramme ja Vapahtajamme syntymäjuhlassa sanoihin ”ettei yksikään joka Häneen uskoisi hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän”. Jeesus kutsuu sinua tänäkin päivänä. Kun lähdemme seuraamaan häntä ja vaellamme yhdessä Hänen kanssaan, niin saamme sisimpäämme ilon ja rauhan, huolimatta siitä mitä ympärillä tapahtuu.

Ohjelmassa kuullaan myös jouluaiheista musiikkia.

Toivotamme puhuttelevia kuunteluhetkiä, rauhallista joulun aikaa ja siunausta vuodelle 2015!