Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 23.11.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Keskustelussa ovat mukana Kuopion Vapaaseurakunnan työntekijät pastori Tapio Annala, nuorisopastori Teppo Lehtomäki ja lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori Pirjo Korpela.

Myös työntekijöiden on tärkeää pitää huolta jaksamisestaan ja omasta henkilökohtaisesta suhteestaan Jeesuksen kanssa. Tänä aikana on myös monenlaisia ilmiöitä ja eksytystä. Miten voimme tunnistaa eksytyksen? Kun Raamattu on elämämme ohjeena Pyhän Hengen kautta sisimmässämme ja kun kuljemme rukoillen, niin saamme kulkea turvallisin mielin eteenpäin. Myös seurakuntayhteys on äärimmäisen tärkeää, koska seurakunnassa saamme yhdessä kasvaa ja sellaisia ilmiöitä on helpompaa torjua, mitkä menevät ohi Raamatun Sanan. Mm. näistä asioista ohjelmassa keskustellaan.

Saamme kuulla myös keskustelun aiheisiin liittyvää musiikkia.

Sydämellisesti tervetuloa Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤ Haluamme ottaa Raamatun Sanan, niin kuin se on kirjoitettu, ja haluamme, että se tulee todeksi elämässämme. Tule mukaan kasvuprosessiin, jossa Jeesus saa kasvaa meissä. Toiminnastamme löydät tietoa www-sivuiltamme.

Siunausta sinulle rakas kuulijamme. Jeesus on elämämme valo myös tänä pimeänä aikana.