Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.9.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Illan vieraana on Pirjo Korpela Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Pirjo on Kuopion Vapaaseurakunnan uusi palkattu työntekijä, lapsi- ja varhaisnuorisotyön koordinaattori. Tänä syksynä on aloitettu uusi perhekerho Kuopion Vapaaseurakunnassa. Se kokoontuu torstaisin klo10-13. Pyhäkoulut ovat jo hyvää vauhtia alkaneet. Ne ovat myrskypyhiksiä, joissa Jeesuksella on täydet ohjat turvallisesti käsissään. Keskustellaan lapsityön hienoudesta, kuinka lapset ovat hyvin aitoja ja avoimia. Siksi varmaan Jeesuskin kehoitti meitä aikuisia ottamaan Jumalan valtakunnan vastaan niinkuin lapsi, avoimesti iloiten ❤

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan sekä perhekerhoihin ja pyhäkouluihin että muutenkin seurakuntaamme ❤ Kokouksen jälkeen on kahvit, tule rohkeasti mukaan 😊

Ohjelmassa kuullaan Pirjon toivomaa musiikkia.

Siunattua värikästä alkanutta syksyä sinulle rakas kuulijamme!!!