Hyvää iltaa Kuopiosta 28.12.2018

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.12.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger.

Ohjelmassa katsastetaan tulevaa vuotta 2019, millaisia suunnitelmia toimittajilla on ja millaisia lupauksia itse kukin voisi tulevaa vuotta ajatellen tehdä. On tärkeää, että osaamme käyttää aikamme oikein, myös tulevana vuonna, että saisimme kulkea Herran tahdossa ja Hänen johdatuksessaan. Tällöin emme uuvuttaisi itseämme ja saisimme elää merkityksellistä elämää.

Kaikkein tärkein asia elämässä meille ihmisille on vastata Jumalan kutsuun ja ottaa sydämessämme vastaan Hänen Poikansa Jeesus. Usko Jeesukseen tuo todellisen merkityksen elämään, ilon, rauhan ja vapauden. On tärkeää löytää myös yhteys toisten uskovien kanssa. Sydämellisesti tervetuloa Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤

Ohjelmassa kuullaan myös koskettavaa musiikkia.

Rauhallista joulun aikaa sinulle rakas kuulijamme ja siunausta vuodelle 2019!

Hyvää iltaa Kuopiosta 23.11.2018

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 23.11.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Keskustelussa ovat mukana Kuopion Vapaaseurakunnan työntekijät pastori Tapio Annala, nuorisopastori Teppo Lehtomäki ja lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori Pirjo Korpela.

Myös työntekijöiden on tärkeää pitää huolta jaksamisestaan ja omasta henkilökohtaisesta suhteestaan Jeesuksen kanssa. Tänä aikana on myös monenlaisia ilmiöitä ja eksytystä. Miten voimme tunnistaa eksytyksen? Kun Raamattu on elämämme ohjeena Pyhän Hengen kautta sisimmässämme ja kun kuljemme rukoillen, niin saamme kulkea turvallisin mielin eteenpäin. Myös seurakuntayhteys on äärimmäisen tärkeää, koska seurakunnassa saamme yhdessä kasvaa ja sellaisia ilmiöitä on helpompaa torjua, mitkä menevät ohi Raamatun Sanan. Mm. näistä asioista ohjelmassa keskustellaan.

Saamme kuulla myös keskustelun aiheisiin liittyvää musiikkia.

Sydämellisesti tervetuloa Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤ Haluamme ottaa Raamatun Sanan, niin kuin se on kirjoitettu, ja haluamme, että se tulee todeksi elämässämme. Tule mukaan kasvuprosessiin, jossa Jeesus saa kasvaa meissä. Toiminnastamme löydät tietoa www-sivuiltamme.

Siunausta sinulle rakas kuulijamme. Jeesus on elämämme valo myös tänä pimeänä aikana.

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.10.2018

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.10.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Illan keskustelun aiheena on auttaminen.

Mistä löydämme avun, silloin kun on vaikeaa? Pystymmekö edes ottamaan apua vastaan? Entä mitä jos avun tarvitsija käyttääkin avun antajaa hyväkseen ja manipuloi häntä? Mm. tällaisten kysymysten äärellä olemme tällä kertaa pohdiskelemassa mitä kaikkea auttamiseen oikein sisältyykään. Kaikissa elämämme asioissa voimme kääntyä kuitenkin Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen puoleen, Hän haluaa auttaa meitä. Ja jos emme vielä ole Hänen omiaan, niin Hän rakkaudessaan kolkuttaa sydämemme ovelle ja odottaa että saisi tulla elämäämme Pelastajana ja Herrana.

Ohjelmassa kuullaan aiheeseen liittyvää musiikkia.

Olemme täällä myös toisiamme varten, olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan ja ihan tietenkin tulemaankin seurakuntaamme ❤ Sunnuntaisin on klo11 kokous, jonka jälkeen on kahvit alakerrassa, jossa on mahdollisuus paremmin tutustua toisiimme, tule ihmeessä mukaan ja nykäisemään meitä vaikka hihasta 😊 Toiminnastamme lisää www-sivuillamme.

Siunattua syksyn jatkoa sinulle rakas kuulijamme!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 28.9.2018

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.9.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Illan vieraana on Pirjo Korpela Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Pirjo on Kuopion Vapaaseurakunnan uusi palkattu työntekijä, lapsi- ja varhaisnuorisotyön koordinaattori. Tänä syksynä on aloitettu uusi perhekerho Kuopion Vapaaseurakunnassa. Se kokoontuu torstaisin klo10-13. Pyhäkoulut ovat jo hyvää vauhtia alkaneet. Ne ovat myrskypyhiksiä, joissa Jeesuksella on täydet ohjat turvallisesti käsissään. Keskustellaan lapsityön hienoudesta, kuinka lapset ovat hyvin aitoja ja avoimia. Siksi varmaan Jeesuskin kehoitti meitä aikuisia ottamaan Jumalan valtakunnan vastaan niinkuin lapsi, avoimesti iloiten ❤

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan sekä perhekerhoihin ja pyhäkouluihin että muutenkin seurakuntaamme ❤ Kokouksen jälkeen on kahvit, tule rohkeasti mukaan 😊

Ohjelmassa kuullaan Pirjon toivomaa musiikkia.

Siunattua värikästä alkanutta syksyä sinulle rakas kuulijamme!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.8.2018

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.8.2018 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Illan vieraina ovat Teppo ja Anne Lehtomäki Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Teppo Lehtomäki on Kuopion Vapaaseurakunnan uusi työntekijä, nuorisopastori ja Anne on hänen vaimonsa. Keskustellaan Tepon ja Annen elämästä, kuinka Jumala on heitä ohjannut ja johtanut, ensin yhteyteensä ja sitten kutsumukseensa. Anne ja Teppo kertovat kokemuksistansa Kuopiossa, millaista täällä on ollut. Teppo väläyttää joitain häivähdyksiä myös ajatuksistaan mitä hän tulee tekemään nuorisopastorina.

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan seurakuntaamme. Tule sellaisena kuin olet ❤ Pyhäkoulut ja kirkkokahvit alkavat taas pyörimään 😊

Ohjelmassa kuullaan Tepon ja Annen toivomaa musiikkia.

Siunattua raikasta loppukesää sinulle rakas kuulijamme, voimia alkavaan syksyyn!!!