Hyvää iltaa Kuopiosta 22.12.2017

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.12.2017 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on Vapaakirkon evankelista Maija Haikonen.

Keskustellaan Vapahtajamme Jeesuksen syntymäjuhlasta, joulusta. Kuullaan mitä joulu Maija Haikoselle merkitsee ja miten joulun ilosanomaa voidaan välittää ihmisille. Joulun aikaan myös yksinäisyys voi korostua. Mikäli itse tunnemme jonkun, joka on yksinäinen, voimme kutsua hänet kotiimme kanssamme viettämään tätä suurta juhlaa.

Ohjelmassa kuullaan joululauluja.

Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa ja tulevaa vuotta 2018 rakas kuulijamme!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.11.2017

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.11.2017 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on Pirjo Korpela Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Illan keskustelun aiheena on Jippii-kuorotyö. Kuullaan miten Jippii-kuorot ovat saaneet alkunsa ja miten sanoitukset ovat syntyneet. Jippii-kuorossa laulavat lapset tuovat julki evankeliumin sanoman kauniisti, ytimekkäästi ja yksinkertaisesti. Jeesus on ainoa tie taivaallisen Isän luo. Raamatussa ei turhaan sanotakaan, että mikäli emme ota taivasten valtakuntaa vastaan niinkuin lapsi, niin emme pääse sinne sisälle. Pirjo kertoo myös Ristinmaa-konserteista, joita järjestetään ympäri Suomea 100-vuotiaan Suomen juhlavuotena.Ohjelmassa kuullaan Jippii-musiikkia.Siunausta elämääsi rakas kuulijamme, Herran rakkaudellista ohjausta elämääsi

Hyvää iltaa Kuopiosta 27.10.2017

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 27.10.2017 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on lähetystyön opiskelija Suvi Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Keskustellaan lähetystyöstä ja siitä miten Suvi itse henkilökohtaisesti sai lähetyskutsun sekä millaisia suunnitelmia hänellä kutsumukseensa liittyen on. Suvi kertoo myös näkemyksiään siitä mikä lähetystyössä ja toisaalta myös lähetystyöntekijänä on tärkeintä.

Jeesus itse antoi meille lähetyskäskyn: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.” Mark.16:15. Eli jokaiselle meille Jeesuksen seuraajalle on tämä tehtävä annettu. Hän itse johdattakoon meistä jokaisen juuri sille paikalle, jolla meidän tulee kirkastaa Hänen nimeään, on se sitten lähellä tai kaukana. Siinä tapauksessa, jos emme Häntä vielä henkilökohtaisesti tunne, avatkaamme sydämemme Hänelle. Kulkekaamme Hänen johdatuksessaan.

Ohjelmassa kuullaan lähetystyöhön liittyvää musiikkia.

Siunattua syksyä rakas kuulijamme, Herran väkevää johdatusta elämääsi.

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.9.2017

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.9.2017 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Ohjelman vieraana ovat Aino ja Joni Nissinen Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Keskustellaan Nissisten perheen arjesta ja siitä kuinka Jumala on siinä vaikuttanut. Jumala on kanssamme kaikessa ja kaikkialla, arjen keskellä usein ilmentyy todellinen suhteemme Häneen.

Ohjelmassa kuullaan myös rohkaisevaa musiikkia.

Siunattua syksyä rakas kuulijamme.

Hyvää iltaa Kuopiosta 25.8.2017

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.8.2017 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on pastori Tapio Annala  Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Keskustellaan menneestä kesästä ja erityisesti siitä miten se on näyttäytynyt hengellisesti. Pohditaan myös miten Jumalan luomakunta kuvastaa monin tavoin Raamatun Sanaa. Kuinka jotkut kasvit ovat kauniita, vaikka sitten aiheuttavat ihmiselle vaikka minkälaista tuhoa. Samoin on esimerkiksi synti meidän elämässämme. Se tuodaan eteemme houkuttelevan näköisenä, mutta lopulta se on vain valhetta ja petosta tuottaen lopulta kuoleman.

Ohjelmassa kuullaan aiheeseen liittyvää musiikkia.

Siunattua alkavaa syksyä rakas kuulijamme.