Yearly Archives: 2010

Ohjelma on lähetetty perjantaina 24.12. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavat joululaulut: Bing Crosby, White Christmas Johanna Iivanainen, Everywhere I feel the glow of Christmas Jyrki Niskanen, Oi Jouluyö Lilli ja Elisa, Kuului laulu enkelten Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.12. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Reijon ja Tuomon vieraana on Voitto Aittola. Ohjelmassa keskustellaan joululauluista ja joulunsanomasta. Samalla kuullaan tietenkin erittäin hyviä joululauluja.   Olehan kuulolla.

Ohjelma on lähetetty perjantaina 26.11. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraava kappale:   Teppo Nuorva, Lyhyt yö Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.   Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.   Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.11. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Reijon ja Tuomon vieraana on Virtasen pariskunta Jarna ja Jarkko Virtanen. Ohjelmassa keskustellaan avioliittotyöstä ja myöskin siitä, miten avioliittoa voi kehittää entistä paremmaksi. Samalla kuullaan tietenkin erittäin hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.

Ohjelma on lähetetty perjantaina 22.10. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavat kappaleet:   Kaemo, Hän on tie Kaemo, Minne menisin  Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.   Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.   Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.10. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Reijon ja Tuomon vieraana ovat Juha Heiskanen, Henry Kemiläinen ja Mika Tyrväinen. Ohjelmassa keskustellaan nuorten elämästä ja uskosta. Samalla kuullaan tietenkin erittäin hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.

Ohjelma on lähetetty perjantaina 24.9. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavat kappaleet:   Keijo Blommendahl, Sama vanha ristinpuu Major big band, Old rugged cross  Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.   Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.   Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.9. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Reijon ja Tuomon vieraana on Voitto Aittola. Ohjelmassa keskustellaan hengellisestä ja maallisesta soitinmusiikista. Puheen lisäksi kuullaan tietenkin erittäin hyvää musiikkia. Olehan kuulolla.

Ohjelma on lähetetty perjantaina 27.8. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraava kappale:   Saila Seurujärvi & Valkia, Elämä voittaa  Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.   Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.   Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 27.8. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.   Tuomon haastateltavana on Satu Tapaninen. Hän kertoo elämäntarinaansa, josta selviää miten entinen huumeidenkäyttäjä löytää uskon. Olehan kuulolla.