Hyvää iltaa Kuopiosta 25.12.2009

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.12. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo
Jäntti ja Tuomo Burman.
 
Vieraanamme ohjelmassa on lyhytaikaisessa lähetystyössä ollut lääkäri Tanja Haapamäki. Kuullaan Tanja Haapamäen kokemuksista lääkärinä lähetyskentällä. Puhutaan myös joulusta ja sen merkityksestä. 

Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.
 
Olehan kuulolla.

Reijo ja Tuomo toivottavat jokaiselle siunattua joulunaikaa ja tulevaa vuotta 2010.

Hyvää iltaa Kuopiosta 27.11.2009 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 27.11. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin Oulun kamarikuoron esitys Oi, katsohan lintua oksalla puun sekä Michael W. Smith esitys Crown Him With Many Crowns. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.
Kuuntele
Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta 27.11.2009

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 27.11. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo
Jäntti ja Tuomo Burman.

Reijo Jäntin jututettavana on Heikki Niittylä, joka toimii säestäjänä Kuopion Vapaaseurakunnassa. Lisäksi Mika Tyrväinen on vieraana ohjelmassa Tuomo Burmanin ja Reijo Jäntin jututettavana. Ohjelmassa keskustellaan siitä, millaista säestäjän työ on seurakunnassa ja tietenkin muutenkin musiikista.

Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.
 
Olehan kuulolla.

Hyvää iltaa Kuopiosta 25.9.2009

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.9. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman.

Seurakunnan starttipäivässä Reijon jututettavina ovat virolaisen ystävyysseurakuntamme edustajat pastorimme Tapio Annalan ja muutamien seurakuntalaisten lisäksi. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.
 
Olehan kuulolla.

Hyvää iltaa Kuopiosta 28.8.2009

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.8. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Reijo Jäntti ja Tuomo Burman. Reijon jututettavina ovat pastori Tapio Annala ja nuorisotyöntekijä Manuel Rautalahti. Keskustellaan menneestä kesästä ja tulevasta seurakunnan syksystä.
Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.
 
Olehan kuulolla.