Hyvää iltaa Kuopiosta 24.10.2014

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.10.2014 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Illan vieraina ovat Kuopion Vapaaseurakunnan diakoniajärjestö ViaDia Pohjois-Savo Ry:n toiminnanjohtaja Pekka Matilainen sekä sosiaalisesta isännöinnistä vastaava työntekijä Marjo Kemiläinen. Kuulemme millaista työtä ViaDia tekee ja kuinka paljon ihmisiä toiminta saavuttaa. Lisäksi Pekka ja Marjo kertovat kuinka Jumala ohjaa ja johtaa toimintaa sekä miten hengellisyys työssä näkyy. Ohjelmassa on myös pohdintaa aiheesta kuka on minun lähimmäiseni?

Ohjelmassa kuullaan koskettavaa musiikkia.

Toivotamme mielenkiintoisia kuunteluhetkiä ja siunausta!

2 Kommenttia “Hyvää iltaa Kuopiosta 24.10.2014”n

• Jukka Vuolaspuro:

Tämä kannattaa kuunnella. Sillä tässä kuulemme mitä saa saa aikaan Jumalan rakkaus silloin ku työ kohdistuu yhteiskunnan heikompiosaisiin.
    Jumala siunatkoon teitä Jeesuksen nimessä.
    AMEN 🙂

• Terhi:

Kiitos Jukka!! Siunausta elämääsi!!!

Tämä sivu on ladattu 67101 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008