Arkisto helmikuu 2016

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.2.2016 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 26.2. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Antti Sarpila swing band featuring Johanna Iivanainen, Oh thank you merciful Lord
Gospelband Sade, Taivas

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.2.2016

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.2.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Illan aiheena on ystävyys ja toimittajien lisäksi keskustelussa mukana ovat pastori Tapio Annala sekä Voitto Aittola Kuopion Vapaaseurakunnasta. Mitä on ystävyys, miten se eroaa muista ihmissuhteista? Millä tavalla lähimmäisyys ja ystävyys eroavat toisistaan? Mitä Raamattu sanoo ystävyydestä? Voivatko mies ja nainen olla ystäviä? Mm. näihin kysymyksiin keskustelussa otetaan kantaa ja jokainen kertoo myös omia kokemuksiaan ystävyydestä.

Ohjelmassa kuullaan aiheeseen liittyvää musiikkia.

Toivotamme lämpimiä kuunteluhetkiä!!! Siunausta ja rauhaa elämääsi, rakas kuulijamme!!!

Tämä sivu on ladattu 44304 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008