Hyvää iltaa Kuopiosta 23.12.2016

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 23.12.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Illan vieraana on Inga Angersaari Kuopion Vapaaseurakunnasta. Illan aiheena on joulu. Kuullaan mitä joulu merkitsee vieraallemme, millaisia joulun ajan suunnitelmia hänellä on ja mikä on hänen paras joululahjansa. Keskustellaan myös siitä mikä joulun ajassa on tärkeintä. Usein kaikkinainen kiire, lahjat, hyvä ruoka ja muut asiat voivat unohduttaa kaikkein tärkeimmän joulun sanoman: Jumala antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään joka uskoo Häneen joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Ohjelmassa kuullaan myös jouluista musiikkia.

Toivotamme sinulle rakas kuulijamme oikein Rauhallista Vapahtajamme Jeesuksen syntymäjuhlaa ja siunausta tulevalle vuodelle 2017!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 25.11.2016

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.11.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Illan vieraana on Arto Salonen Kuopion Vapaaseurakunnasta. Keskustelussa pohditaan aihetta ”Täytyykö olla rapajuoppo tullakseen uskoon”. Ohjelmassa keskustellaan myös perinnäissäännöistä ja usein uskovien kesken vaietusta aiheesta, että miten uskovan tulisi suhtautua alkoholiin Raamatun mukaan.

Ohjelmassa kuullaan myös ajatuksia herättävää musiikkia.

Siunausta, iloa ja rauhaa elämääsi, rakas kuulijamme!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 28.10.2016

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.10.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Illan vieraana on Jarmo Tikka ”Jarkki” Kuopion Vapaaseurakunnasta. Keskustelun aiheena on usko. Kuullaan mitä usko Jeesukseen on antanut keskustelijoille ja mitä se on muuttanut heidän elämässään. Jeesus sanoi, että Hän antaa Häneen uskoville rauhan. Mitä Jeesuksen antama rauha käytännössä tarkoittaa ja miten se näkyy, kuullaan ajatuksia myös tästä.
Ohjelmassa on aiheeseen liittyvää musiikkia.
Avatkoon Jumalan Pyhä Henki sydämemme vastaanottamaan ne asiat, jotka Hän tahtoo meille puhua. Siunausta, iloa ja rauhaa elämääsi, rakas kuulijamme!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 23.9.2016 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 23.9. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Petri Kokko, Isä pitää huolen
Tuomas-kvartetti, Silloin kun en itse jaksa
Eija ja Hannu Korhonen, Yksi nimi ylitse muiden
Juha Tapio, Käy Herra meitä siunaamaan

Hyvää iltaa Kuopiosta 23.9.2016

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 23.9.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Illan vieraina ovat Pasi ja Anna-Maija Nupponen Kuopion Vapaaseurakunnasta. Nupposet kertovat elämästään ja siitä miten Herra on siihen vaikuttanut. He myös kertovat elämänsä traagisesta kokemuksesta, jolloin he menettivät molemmat poikansa ja siitä miten he ovat selviytyneet menetyksestä Jumalan avulla. Kuullaan myös millaisia ajatuksia heillä on tulevaisuuden suhteen.
Ohjelmassa kuullaan hengellistä musiikkia.
Toivotamme herkkää sydäntä kuulla mitä Herralla on sanottavana tämän ohjelman kautta. Siunausta ja rauhaa elämääsi, rakas kuulijamme!!!

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.8.2016

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.8.2016 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman, Reijo Jäntti ja Terhi Kröger. Illan vieraana ovat vanhimmiston puheenjohtaja Eero Voutilainen sekä nuorisotyötekijä Juha Heiskanen Kuopion Vapaaseurakunnasta. Keskustelun aiheena on erityisesti seurakunnan nuorisotyö. Miksi erilaisia työmuotoja tarvitaan? Miten työskennellä nuorten kanssa? Miksei koko seurakunta voisi olla ja tehdä asioita enemmän yhdessä kokonaisena seurakuntana? Mm. näitä aiheita yhdessä pohditaan.
Ohjelmassa kuullaan myös mielenkiintoista musiikkia.
Toivotamme ajatuksia herättäviä kuunteluhetkiä!!! Siunausta ja rauhaa elämääsi, rakas kuulijamme!!!