Arkisto lokakuu 2014

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.10.2014 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 24.10. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Kari Tapio, Olen kuullut on kaupunki tuolla
Tuomas-kvartetti, Silloin kun en itse jaksa

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.10.2014

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.10.2014 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Illan vieraina ovat Kuopion Vapaaseurakunnan diakoniajärjestö ViaDia Pohjois-Savo Ry:n toiminnanjohtaja Pekka Matilainen sekä sosiaalisesta isännöinnistä vastaava työntekijä Marjo Kemiläinen. Kuulemme millaista työtä ViaDia tekee ja kuinka paljon ihmisiä toiminta saavuttaa. Lisäksi Pekka ja Marjo kertovat kuinka Jumala ohjaa ja johtaa toimintaa sekä miten hengellisyys työssä näkyy. Ohjelmassa on myös pohdintaa aiheesta kuka on minun lähimmäiseni?

Ohjelmassa kuullaan koskettavaa musiikkia.

Toivotamme mielenkiintoisia kuunteluhetkiä ja siunausta!

Tämä sivu on ladattu 44304 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008