Arkisto helmikuu 2014

Hyvää iltaa Kuopiosta 28.2.2014 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 28.2. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Robi Rohi, Kerran Golgatalla
Petri Kokko, Isä pitää huolen
Virpi Vilponen, Jeesuksesta laulan

Hyvää iltaa Kuopiosta 28.2.2014

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 28.2.2014 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Vuoden toisen lähetyksen aiheena on sellainen työmuoto, jonka merkityksestä ei kovin paljon kuule yleisesti puhuttavan. Nimittäin maakuntatyö. Nykyään pienemmiltä paikkakunnilta väki vähenee ja palvelut niiden lomassa. Siksikin on erityisen tärkeää nähdä seurakunnan maakuntatyön merkitys nykypäivän Suomessa. Illan vieraana on Keijo Hartikainen. Keijo kertoo omia ajatuksiaan Vapaaseurakunnan maakuntatyöstä, millaista se on ja miksi sitä tehdään. Kuullaan myös Keijon tähtihetkistä tässä työmuodossa sekä siitä mikä työssä on ollut erityisen antoisaa ja toisaalta miten työ on tässä vuosien saatossa kehittynyt.

Ohjelmassa on myös puhuttelevaa musiikkia.

Toivotamme hyviä kuunteluhetkiä ja siunausta!

Tämä sivu on ladattu 44313 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008