Arkisto elokuu 2011

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.8.2011 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 26.8. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Kuopion Vapaaseurakunnan kuoro, Aaamu on kerran

Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.8.2011

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.8. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina
ovat Reijo Jäntti
ja Tuomo Burman.

Tuomon haastateltavana on Skypen välityksellä Kuopion Vapaaseurakunnan uusi lähetystyöntekijä. Ohjelmassa keskustellaan lähetin ja hänen perheensä lähetystyöhön lähdöstä. Tällä kertaa hän on lähdössä vaimonsa kanssa kaksin. Mihin perheen viisi lasta sijoittuvat? Kuka on lähetystyössä se ratkaisija: lähtijä vai lähettäjä? Kuinka ikä vaikuttaa kentälle lähtemiseen? Näihin kysymyksiin ja moneen muuhunkin saat vastauksen avaamalla radiosi oikeana päivänä ja oikeaan aikaan.

Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.

Olehan kuulolla.

Tämä sivu on ladattu 44313 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008