Monthly Archives: huhtikuu 2009

Ohjelma on lähetetty perjantaina 24.4. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin Händelin Messiasoratoriosta Halleluja-kuoro. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.4. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Mervi Tulander, Reijo Jäntti ja Tuomo Burman. Keskustellaan kirkollisista juhlapyhistä. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia.   Olehan kuulolla.