Monthly Archives: lokakuu 2008

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.10. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Mervi Tulander ja Tuomo Burman. Aiheenamme on nuorten elämäntilanne ja Kuopion Vapaaseurakunnan nuorisotyö. Tuomo Burman haastattelee nuorisotyöntekijä Manuel Rautalahtea ja aktiivisia seurakuntanuoria Elina Almgrenia ja Juha Huttusta. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia. Olehan kuulolla.

Eilen päivittyi tämän sivuston WordPress julkaisualusta uuteen versioon. Samalla korjattiin tietoturvatasoa. Päivityksen toteutti todella mainiosti Arkimedia firmasta Mikko Virenius. Tutustu tarkemmin Arkimedian palveluihin sivustolta www.arkimedia.fi