Arkisto lokakuu 2008

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.10.2008 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 24.10. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele
Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.10.2008

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.10. kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Mervi Tulander ja Tuomo Burman. Aiheenamme on nuorten elämäntilanne ja Kuopion Vapaaseurakunnan nuorisotyö. Tuomo Burman haastattelee nuorisotyöntekijä Manuel Rautalahtea ja aktiivisia seurakuntanuoria Elina Almgrenia ja Juha Huttusta. Ohjelmassa on myös hyvää musiikkia. Olehan kuulolla.

Julkaisualusta päivitetty

Eilen päivittyi tämän sivuston WordPress julkaisualusta uuteen versioon. Samalla korjattiin tietoturvatasoa. Päivityksen toteutti todella mainiosti Arkimedia firmasta Mikko Virenius. Tutustu tarkemmin Arkimedian palveluihin sivustolta www.arkimedia.fi

Tämä sivu on ladattu 44313 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008