Arkisto tammikuu 2007

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.1.2007 kuunneltavissa

Ohjelma on nyt tänään lähetetty Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana. Kuuntele
Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa. Toivotan hauskoja kuunteluhetkiä.

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.1.2007

Hyvää iltaa Kuopiosta lähetys on perjantaina 26.1. kello 19:00 Kuopion Vapaaseurakunnan toimittamana. Ohjelmassa pohditaan vuotta 2006 Kuopion Vapaaseurakunnan näkökulmasta. Kurkistetaan myös kuluvaan vuoteen 2007. Reijo Jäntin haastateltavina ovat Kuopion Vapaaseurakunnasta pastori Tapio Annala, vanhemmiston puheenjohtaja Kalevi Selkäinaho ja lapsityöntekijä Irma Äijäläinen. Tietenkin ohjelma sisältää myös mukavaa musiikkia. Olehan kuulolla.

www.avuksi.net toimii jälleen

www.avuksi.net oli jonkin aikaa sulkeutuneena, koska sivuston sijaintipalvelimelle vaihdettiin käyttöjärjestelmä. Toivottavasti homma toimii jatkossa nykyistä paremmin.

Tämä sivu on ladattu 44313 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008