Kuopion Vapaaseurakunnan radio-ohjelma

Hyvää iltaa Kuopiosta 24.5.2019

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 24.5.2019 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Ohjelman vieraana on pastori Tapio Annala Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Tapio, Tuomo ja Reijo keskustelevat lähimmäisen rakkaudesta, mm. mitä se käytännössä tarkoittaa ja miten lähimmäisen rakkauden tulisi näkyä seurakunnassa. Jeesus itse nosti lähimmäisen rakkauden Jumalan rakastamisen lisäksi tärkeimmäksi käskyksi, näihin kahteen käskyyn sisältyy laki ja profeetat.

Ohjelmassa kuullaan myös aiheeseen liittyvää musiikkia.

Olet sydämellisesti tervetullut Kuopion Vapaaseurakuntaan!

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.4.2019 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 26.4. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Päivi Sini Ristimäki, Vain yksin Jeesus

Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.

Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.

Hyvää iltaa Kuopiosta 26.4.2019

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 26.4.2019 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Reijo Jäntti. Ohjelman vieraana on pastori Tapio Annala Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Tapio, Tuomo ja Reijo keskustelevat pääsiäisen tapahtumista ja sen merkityksestä meille Jeesuksen seuraajille, sekä mitä Jumalan pelko merkitsee. Pääsiäinen kiteyttää koko evankeliumin sanoman syntiemme sovitukseen ristillä ja ylösnousemukseen. Jeesus elää tänäkin päivänä ja kutsuu meitä seuraamaan Häntä, ei vain tätä elämää varten, vaan ennenkaikkea ikuisuutta varten.

Ohjelmassa kuullaan myös pääsiäisen sanomaan liittyvää musiikkia.

Jumala on laittanut iankaikkisuuden meidän sydämiimme. On tärkeää, ettemme yritä täyttää sisimpäämme kaikella muulla, koska kaikki muu on loppujen lopuksi tyhjää ja turhaa, jos ei meillä ole suhdetta iankaikkisen Jumalan kanssa, joka rakastaa meitä. Lähde rohkeasti seuraamaan Jeesusta ja kasva yhdessä seurakuntaruumiiseen, jossa Jeesus on seurakunnan pää ja me Hänen omansa olemme ruumis. Olet sydämellisesti tervetullut Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤

Siunattua aurinkoista kevättä sinulle rakas kuulijamme ❤

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.3.2019 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 22.3. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Exit, Varjoista maan
Eila Korhonen, Tänään häneen uskon
Sansa, Vaeltaja

Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.

Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.3.2019


Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.3.2019 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraina ovat Sami ja Minna Annanpalo Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Sami ja Minna kertovat kuinka he ottivat Jeesuksen vastaan omana henkilökohtaisena Vapahtajanaan ja millä tavalla elämä on muuttunut uskoon tulon myötä. Saamme kuulla myös kuinka Samin ja Minnan suhtautuminen koettelemuksiin on muuttunut uskossa oltaessa. Koettelemuksetkin kuuluvat elämään. On tärkeää nähdä, että Jeesus on kanssamme kaikissa elämäntilanteissamme ja Häneen saamme aina turvata. Hän ei jätä meitä yksin vaikeiden asioiden keskelle, Hän ei meitä hylkää.

Ohjelmassa kuullaan myös herkkää musiikkia.

Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Hän ei halua että alat suorittamaan jotain uskontoa, Hän rakastaa sinua ja tahtoo sinut kokonaan. Jeesus tahtoo, että teet parannuksen ja lähdet Häntä seuraamaan. Jumala antaa kaikki sinun syntisi anteeksi Jeesuksen sovitustyön, Hänen ristinkuoleman takia. Parannusta et voi omassa voimassasi tehdä, mutta kun sinulla on tahto, niin Hän auttaa sinua vapautumaan erilaisista sidoksista. Kun lähdet Jeesusta seuraamaan, niin etsi itsellesi seurakuntakoti, jossa pääset kasvamaan yhdessä muiden uskovien kanssa. Olet sydämellisesti tervetullut Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤

Siunattua alkanutta kevättä sinulle rakas kuulijamme ❤

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.2.2019 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 22.2. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Anu Neuvonen, Enkeli
Jukka Leppilampi, Kysytkö palvelushintaa

Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.

Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.

Hyvää iltaa Kuopiosta 22.2.2019

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 22.2.2019 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on Tino Åkerlund Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Saamme kuulla 19-vuotiaan Tinon elämästä, kuinka hän sai tulla etsikkoaikaan, jolloin Jumala alkoi vetämään häntä puoleensa useamman viikon aikana ja kuinka lopulta Tino sai lähteä Jeesusta seuraamaan. Aiemmat kokemukset olivat olleet tunnekokemuksia, eikä todellista uudestisyntymistä ollut tapahtunut ennen tätä kokemusta, jonka jälkeen Tinolle syttyi sisäinen tarve rukoilemiseen ja Raamatun lukuun. Hänellä on myös palo kertoa toisille ihmisille tästä uudestisyntymisen ihmeestä Jeesuksessa. Jeesus ei ole jokin opittava teologia, vaan Hän todella on elävä Jumala yhdessä Isän ja Pyhän Hengen kanssa. Vain Jeesus voi antaa todellisen rauhan, ilon ja vapauden ihmisen elämään.

Ohjelmassa kuullaan myös koskettavaa musiikkia.

Tänään on pelastuksen päivä. Jos Jeesus kutsuu sinua yhteyteensä, uskalla ottaa Hänet vastaan pelastajanasi sekä elämäsi Herraksi. Jos tahdot lähteä Häntä seuraamaan, voit rukoilla esimerkiksi tämän rukouksen: ”Jeesus, olen syntinen. Tahdon kääntyä pois kaikesta siitä, mikä on erottanut minut Sinusta ja tahdon koko sydämestäni uskoa sinuun. Pyydän, tule ja muuta minun elämäni! Tästä hetkestä eteenpäin tahdon seurata Sinua” Etsi itsellesi seurakuntakoti, jossa pääset kasvamaan uskossasi. Olet sydämellisesti tervetullut Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤

Siunattua alkavaa kevättä sinulle rakas kuulijamme ❤

Hyvää iltaa Kuopiosta 25.1.2019 kuunneltavissa

Ohjelma on lähetetty perjantaina 25.1. Radio Deistä, nyt ohjelman voi kuunnella näiltä sivuilta. Musiikkina kuultiin seuraavaa:

Erika & Apa Niemelä + major big band, Halleluja
Chariots, Kohta, kohta vaan

Valitettavasti musiikkia ei ole ohjelmassa mukana.

Kuuntele Hyvää iltaa Kuopiosta tästä mp3-muodossa.

Hyvää iltaa Kuopiosta 25.1.2019

Hyvää iltaa Kuopiosta -lähetys kuullaan perjantaina 25.1.2019 kello 19:00 Radio Deistä. Ohjelman tarjoaa Kuopion Vapaaseurakunta. Toimittajina ovat Tuomo Burman ja Terhi Kröger. Ohjelman vieraana on Lauri Jäntti Kuopion Vapaaseurakunnasta.

Saamme kuulla kuinka Raamattu itsessään johti Laurin uskossa uudistumiseen. Nykyään on paljon kaikenlaisia virtauksia mitkä menevät ohi Raamatun Sanan. Siksi erityisen tärkeää tälle ajalle on tuntea Raamattu ja että se tulee todeksi elämässämme. Jos joku henkilö on kauhistunut outoja ilmiöitä seurakunnassa ja jäänyt pois, niin silti Lauri kehoittaa ihmisiä tulemaan seurakuntaan ja uskovien yhteyteen.

Paikallisseurakunnissa on monella tavalla rikkonaisia ihmisiä, siksi on tärkeää koetella kaikki ilmiöt ja pitää se mikä on Jeesuksesta ja jättää pois se, minkä kokee vääräksi. Tärkeintä on, että olemme Jeesuksen omia ja kuljemme Hänen johtaminaan, ettemme joudu eksytysten viemiksi. Tärkeää on myös, että ympärillämme on Hengessä palavia uskon sisaria ja veljiä, jotka voivat rakkaudessa ohjeistaa meitä silloin, jos olemme poikkeamassa polulta.

Ohjelmassa kuullaan myös aiheisiin liittyvää musiikkia.

Sydämellisesti tervetuloa Kuopion Vapaaseurakuntaan ❤

Siunattua alkanutta vuotta 2019 sinulle rakas kuulijamme!

Aikataulu kevät 2019

Hyvää iltaa Kuopiosta lähetys kuullaan Radio Deistä Kuopion Vapaaseurakunnan toimittamana seuraavasti:

  • pe 25.1.2019 klo 19.00 – 19.30
  • pe 22.2.2019 klo 19.00 – 19.30
  • pe 22.3.2019 klo 19.00 – 19.30
  • pe 26.4.2019 klo 19.00 – 19.30
  • pe 25.5.2019 klo 19.00 – 19.30
  • pe 28.6.2019 klo 19.00 – 19.30

Ideat lähetysten aiheiksi ovat tervetulleita!
Laita ideasi sähköpostitse osoitteeseen:
radio.toimitus (at) kuopionvapaaseurakunta.fi

Arkistot

Tämä sivu on ladattu 63423 kertaa. Laskenta alkoi 30.9.2008

(c) Atk-palvelu Tuomo Burman 2019